Vitkålspasta
Foto: TV4

Vitkålspasta
av
Mitt kök,  


25 min 4 Tack för din röst

Tunt strimlad, smörstekt vitkål som serveras med basilikakräm och rökt bog.

Se hur man tillagar rätten här

Se fler recept från Mitt kök

  1. Basilikakräm
    Mortla vitlöken tillsammans med basilika blad i en mortel.
  2. Tillsätt hackad mandel, riven ost och rapsoljan. Blanda och smaksätt med salt.
  3. Vitkålspasta
    Strimla vitkålen tunt. Fräs tillsammans med lökklyftorna så att det mjuknar.
  4. Tillsätt sugarsnaps, salt och svartpeppar.
  5. Rör ner basilikakrämen, blanda runt och lägg upp på tallrik.
  6. Toppa med rökt bog, lite riven ost och svartpeppar.

Laxsallad med syrlig gurka

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  9 ingr

Sallad med stekt aubergine

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr

Snabb potatissallad med makrill, dill och tomat

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  20 min
  •  10 ingr

Blodpudding med potatissallad

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  30 min
  •  11 ingr

Grillad fläskkarré med sommarsallad

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  16 ingr
  •  1h
  •  13 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr

Falukorv ratatouille

av Jennie Walldén, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  13 ingr

Kyckling med rotfrukts- och svamppytt

av Jennie Walldén, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr

Honung- och timjanstekta primörer

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  25 min
  •  10 ingr

Zucchinipasta med rökt lax och chili

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  15 min
  •  8 ingr

Ljummen kålrotssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr

Mormors rårakor

av Christina Estemar Banks
  •  6 ingr