Vitkålspasta
Foto: TV4

Vitkålspasta
av
Mitt kök,  


25 min 4

Tunt strimlad, smörstekt vitkål som serveras med basilikakräm och rökt bog.

Se hur man tillagar rätten här

Se fler recept från Mitt kök

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Basilikakräm
    Mortla vitlöken tillsammans med basilika blad i en mortel.
  2. Tillsätt hackad mandel, riven ost och rapsoljan. Blanda och smaksätt med salt.
  3. Vitkålspasta
    Strimla vitkålen tunt. Fräs tillsammans med lökklyftorna så att det mjuknar.
  4. Tillsätt sugarsnaps, salt och svartpeppar.
  5. Rör ner basilikakrämen, blanda runt och lägg upp på tallrik.
  6. Toppa med rökt bog, lite riven ost och svartpeppar.
Laxsallad med syrlig gurka

Laxsallad med syrlig gurka

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  9 ingr
Snabb potatissallad med makrill, dill och tomat

Snabb potatissallad med makrill, dill och tomat

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  20 min
  •  10 ingr
Sallad med stekt aubergine

Sallad med stekt aubergine

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr
Blodpudding med potatissallad

Blodpudding med potatissallad

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  30 min
  •  11 ingr
Grillad fläskkarré med sommarsallad

Grillad fläskkarré med sommarsallad

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  16 ingr
  •  1h
  •  13 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr
Grillad korvsnurra

Grillad korvsnurra

av Christian Hellberg, Karin Andersson
  •  1,5 h
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  19 ingr
Krämig räkpasta

Krämig räkpasta

av Jennie Walldén
  •  15 m
  •  14 ingr
Pekan- och valnötspaj

Pekan- och valnötspaj

av Birgitta Rasmusson
  •  45 m
  •  11 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
Birgitta Rasmussons toscakaka

Birgitta Rasmussons toscakaka

av Birgitta Rasmusson
  •  1 h
  •  11 ingr