Vitkålspasta
Foto: TV4

Vitkålspasta
av
Mitt kök,  


25 min 4

Tunt strimlad, smörstekt vitkål som serveras med basilikakräm och rökt bog.

Se hur man tillagar rätten

här



Se fler recept från

Mitt kök


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Basilikakräm
    Mortla vitlöken tillsammans med basilika blad i en mortel.
  2. Tillsätt hackad mandel, riven ost och rapsoljan. Blanda och smaksätt med salt.
  3. Vitkålspasta
    Strimla vitkålen tunt. Fräs tillsammans med lökklyftorna så att det mjuknar.
  4. Tillsätt sugarsnaps, salt och svartpeppar.
  5. Rör ner basilikakrämen, blanda runt och lägg upp på tallrik.
  6. Toppa med rökt bog, lite riven ost och svartpeppar.

  • 2 h + kyltid
  • 14 ingr