Räkmacka
Foto: TV4
Spela video

Räkmacka på danskt rågbröd av
Mitt kök,  


10 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda dijoncremen och bred ett tjockt lager på brödskivorna.
  2. Lägg på gurka, tomat, avokado, räkor och klicka på mer kräm.
  3. Toppa mackorna med en ägghalva och groddar.
Stekt ris med skinka, räkor, ägg och koriander

Stekt ris med skinka, räkor, ägg och koriander

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  15 min
  •  15 ingr
Nässelsoppa med kokt ägg

Nässelsoppa med kokt ägg

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  20 min
  •  12 ingr
Blåmusslor med vitt vin

Blåmusslor med vitt vin

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  13 ingr
Plattfisk med chorizo

Plattfisk med chorizo

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  11 ingr
Ostkaka med mandelglass och jordgubbskompott

Ostkaka med mandelglass och jordgubbskompott

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  11 ingr
  •  9 ingr
Mitt köks semlor

Mitt köks semlor

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  10 ingr
Halstrad röding med vit sparris

Halstrad röding med vit sparris

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  12 ingr
Grillad korvsnurra

Grillad korvsnurra

av Christian Hellberg, Karin Andersson
  •  1,5 h
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  19 ingr
Krämig räkpasta

Krämig räkpasta

av Jennie Walldén
  •  15 m
  •  14 ingr
Pekan- och valnötspaj

Pekan- och valnötspaj

av Birgitta Rasmusson
  •  45 m
  •  11 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
Birgitta Rasmussons toscakaka

Birgitta Rasmussons toscakaka

av Birgitta Rasmusson
  •  1 h
  •  11 ingr