Foto: TV4
Spela video

Räkmacka på danskt rågbröd


10 min4

  • 8 skivor danskt rågbröd
  • 600 g färska räkor, skalade
  • 1  avokado, skivad
  • 0,25  gurka, tunt skivad
  • 2  tomater, tunt skivade
  • 1 ask alfagroddar
  • 4  mediumkokta ägg

Dressing

  • 200 g kvarg
  • 0,5  citron, saften
  • 3 msk dijonsenap
  •   Salt att smaksätta med
  1. Blanda dijoncremen och bred ett tjockt lager på brödskivorna.
  2. Lägg på gurka, tomat, avokado, räkor och klicka på mer kräm.
  3. Toppa mackorna med en ägghalva och groddar.

Lyxig räkmacka

av Lisa Lemke
  •  14 ingr

Två smarriga wraps med rostbiff

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  21 ingr

Kycklingwraps

av Stefan Svensson
  •  5 min
  •  8 ingr

Renklämma med örter och pepparrot

av Jessica Frej, Filip Fastén
  •  10 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr

Steak sandwich

av Danyel Couet
  •  12 ingr

Anettes nyttiga dagobertmacka

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  8 ingr