Räkmacka
Foto: TV4
Spela video

Räkmacka på danskt rågbröd av
Mitt kök,  


10 min 4 Tack för din röst

  1. Blanda dijoncremen och bred ett tjockt lager på brödskivorna.
  2. Lägg på gurka, tomat, avokado, räkor och klicka på mer kräm.
  3. Toppa mackorna med en ägghalva och groddar.

Stekt ris med skinka, räkor, ägg och koriander

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  15 min
  •  15 ingr

Nässelsoppa med kokt ägg

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  20 min
  •  12 ingr

Blåmusslor med vitt vin

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  13 ingr

Plattfisk med chorizo

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  11 ingr

Ostkaka med mandelglass och jordgubbskompott

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  11 ingr
  •  9 ingr

Mitt köks semlor

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  10 ingr

Halstrad röding med vit sparris

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  12 ingr

Rökt sik på knäckebröd

av Tommy Myllymäki
  •  8 ingr

Sillklämma

av Anna Jonassen, Ulrika Jisland
  •  9 ingr

Clubsandwich med gravlax

av Marcus Samuelsson
  •  10 ingr
  •  10 min
  •  8 ingr

Sidfläskmacka

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  25 min
  •  12 ingr

Renskav i pitabröd

av Karin Andersson
  •  17 ingr

Bagels med rökt lax och inlagd gurka

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  9 ingr