Blanda alla kryddorna i en skål. Placera kycklingbitarna i en stor skål, tillsätt hälften av kryddblandningen och blanda tills kycklingbitarna är täckta i kryddorna. Täck och ställ i kylen i en timme eller två för att låta kryddorna sätta smak.
Placera aprikoser och russin i skål och slå på kokande vatten så det täcker.
Hetta upp olja i en stor hög stekpanna på hög värme, tillsätt kycklingbitarna och stek tills brynt runt om. Ta ut kycklingen ur pannan och ställ åt sidan.
Tillsätt lök och vitlök i grytan och stek i ca 1 minut, tillsätt sedan resterande kryddblandning och stek försiktigt tills löken är mjuk. Tillsätt aprikoser, russin och blötläggningsvätskan, honung, hackade tomater och buljongpulver.
Koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter eller tills såsen har reducerats och tjocknat. Tillsätt kycklingbitarna och rör runt tills de är täckta av såsen. Koka försiktigt i 20 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.
Förbered couscousen enligt anvisning på förpackningen och servera med kycklingen och generöst med hackad koriander.