Grekisk pytt med fläskkarré


4

  •   Grekisk pytt:
  • 400 g fläskkarré
  • 6 st potatisar
  • 2 st tomater
  • 1 st gul + 1 st röd paprika
  • 1 st rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 20 st oliver
  •   Garnering:
  • 50 g spenat
  • 1 st gurka
  • 100 g fetaost
  1. Skär fläskkarrén i tärningar. Skala potatisen. Förkoka potatisen i lättsaltat vatten i ca 5 min. Skölj tomaterna. Skölj och kärna ur paprikorna. Skala rödlöken. Tärna potatis, tomater, paprikor och lök.
  2. Fräs kött och grönsaker i olivolja i en stekpanna. Tillsätt hackad spenat, tärnad gurka och fetaost. Blanda ner oliverna. Smaka av med salt och peppar. Servera.

Annons:

Liknande recept

  •  18 ingr
  •  22 ingr
  •  13 ingr

Olivpytt med quinoa

av Jacob Wismar
  •  16 ingr

Rårakor med gräddfilsdressing

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  20 ingr