Grekisk pytt med fläskkarré av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skär fläskkarrén i tärningar. Skala potatisen. Förkoka potatisen i lättsaltat vatten i ca 5 min. Skölj tomaterna. Skölj och kärna ur paprikorna. Skala rödlöken. Tärna potatis, tomater, paprikor och lök.
  2. Fräs kött och grönsaker i olivolja i en stekpanna. Tillsätt hackad spenat, tärnad gurka och fetaost. Blanda ner oliverna. Smaka av med salt och peppar. Servera.
Grekisk sallad med ostknyten

Grekisk sallad med ostknyten

av Sacha Smederevac
  •  30 min
  •  16 ingr
Filovane paprike

Filovane paprike

av Tanja - Kristianstad
  •  90 min
  •  34 ingr
  •  1 h
  •  21 ingr
  •  17 ingr
Ratatouille

Ratatouille

av Sacha Smederevac
  •  25 min
  •  7 ingr
Grekisk sallad

Grekisk sallad

av recept.nu
  •  11 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  15 min
  •  7 ingr
kryddrökt röding

Kryddrökt röding

av Melker Andersson
  •  30 min + marinering
  •  20 ingr
  •  1h 15 min
  •  7 ingr
  •  85 min
  •  8 ingr