Släng ner alltihop i en foodprocessor och kör tills du är nöjd med konsistensen.
Skicka snabbt in sorbeten i frysen, antingen i färdiga serveringsfat, eller i bunken. Se dock till att ta ut den ca 20 min innan den ska serveras.
Krossade bär
Tina bären till kylskåps temperatur.
Häll på juicen och sockret och krossa med en gaffel tills du är nöjd.
Ringla slutligen bären över glassen och servera ihop med 2-3 tryfflar och lite passionsfrukt.
Chokladtryffel
Värm på grädden till sjudning.
Smäll under tiden sönder chokladen till småbitar.
När grädden är varm, häll i choklad, smör, salt och lite whiskey (börja försiktigt - testa dig fram).
När grädden är varm, häll i choklad, smör, salt och lite whiskey (börja försiktigt - testa dig fram).
När smeten stelnat, gröp ut en klick med en sked och forma snabbt med händerna till en boll, rulla tryffeln i kakao och garnera med några korn flingsalt.