Matiga sallader

Matiga sallader

När det är sådant här härligt väder finns det ingen bättre mat än matiga sallader - perfekta att ta med och äta i det gröna!

Grönsallad i all ära, men bara några salladsblad ger inte tillräckligt med energi efter en dag av sol och bad! Därför bjuder vi här på några matiga ordentliga sallader så du står dig länge. Vi samlat ihop flera olika sallader med matiga ingredienser som potatis, bönor samt olika fisk- och köttsorter som blandas med krispig sallad och goda grönsaker.

Sallad med röda bönor, pasta och spenat

Sallad med röda bönor, pasta och spenat

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  13 ingr
Couscoussallad vego

Couscoussallad vego

av Jon Hansson
  •  30 min
  •  16 ingr
Tabbole

Tabbole

av George Totari
  •  1h
  •  8 ingr
Sallad med röda bönor, pasta och spenat

Sallad med röda bönor, pasta och spenat

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  13 ingr
  •  15 ingr
  •  19 ingr
Kräftsallad

Kräftsallad

av Karin Fransson
  •  15 min
  •  9 ingr
Sallad "Nicoise"

Sallad "Nicoise"

av Niklas Ekstedt
  •  10 min
  •  9 ingr
Skaldjurssallad med avokado och romsås

Skaldjurssallad med avokado och romsås

av Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson
  •  25 min
  •  18 ingr
Ris- och tonfisksallad

Ris- och tonfisksallad

av Alexandra Zazzi
  •  10 min
  •  8 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr
Linssallad med starka korvar

Linssallad med starka korvar

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr
Snabbt och enkelt med bacon

Baconsallad med ägg och gröna ärtor

av Ulrika Jisland, Anna Jonassen
  •  11 ingr
  •  20 min + marinering
  •  23 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  50 min
  •  15 ingr
  •  15 min
  •  16 ingr
Sallad med potatis och kryddig korv

Sallad med potatis och kryddig korv

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  14 ingr
  •  25 min
  •  18 ingr
  •  20 min
  •  14 ingr