Matiga sallader

När det är sådant här härligt väder finns det ingen bättre mat än matiga sallader - perfekta att ta med och äta i det gröna!

Grönsallad i all ära, men bara några salladsblad ger inte tillräckligt med energi efter en dag av sol och bad! Därför bjuder vi här på några matiga ordentliga sallader så du står dig länge. Vi samlat ihop flera olika sallader med matiga ingredienser som potatis, bönor samt olika fisk- och köttsorter som blandas med krispig sallad och goda grönsaker.

Couscoussallad vego

av Jon Hansson
  •  30 min
  •  16 ingr

Sallad med röda bönor, pasta och spenat

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  13 ingr

Sallad med röda bönor, pasta och spenat

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  13 ingr

Tabbole

av George Totari
  •  1h
  •  8 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr

Ris- och tonfisksallad

av Alexandra Zazzi
  •  10 min
  •  8 ingr

Sallad "Nicoise"

av Niklas Ekstedt
  •  10 min
  •  9 ingr

Kräftsallad

av Karin Fransson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  15 ingr
  •  19 ingr

Skaldjurssallad med avokado och romsås

av Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson
  •  25 min
  •  18 ingr
  •  25 min
  •  18 ingr

Sallad med potatis och kryddig korv

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  14 ingr
  •  20 min + marinering
  •  23 ingr
  •  15 min
  •  16 ingr

Linssallad med starka korvar

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr

Baconsallad med ägg och gröna ärtor

av Ulrika Jisland, Anna Jonassen
  •  11 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  20 min
  •  14 ingr
  •  50 min
  •  15 ingr