Grillad kalvytterfilé med ostindiska kryddor av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Bryn köttet helt och baka det i 100 grader varm ugn tills köttet får en kärntemperatur på 58 grader. Låt köttet vila i 20 min. skär köttet i jämntjocka skivor. Pensla snittytan med samma kryddor och lite olja. Grilla hastigt på båda sidor.
Fläskfilé New Mexico

Fläskfilé New Mexico

av Henrik Fexeus
  •  50 min
  •  38 ingr
  •  1 h 15 min
  •  53 ingr
Grillade lammracks med granatäppelglaze

Grillade lammracks med granatäppelglaze

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  31 ingr
Jamaican jerk pork

Jamaican jerk pork

av Jessica - Stockholm
  •  22 ingr
  •  21 ingr
  •  28 ingr

Tomat och anjovissallad med vinaigrette och basilika

av Mathias Dahlgren, Melker Andersson Henrik Norström
  •  10 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr

Filips fruktsallad

av Filip Poon
  •  15 m
  •  12 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr