Hemkokt tranbärssylt med grillade marsmallows och vaniljglass av
Nyhetsmorgon,  


4

Amerikanskinspirerad dessert med sylt gjord på tranbär som serveras med grillade marshmallows och vaniljsglass.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Koka upp socker och vin, tillsätt tranbär och låt sjuda i ca 15 min tills rätt koncistens.
  2. Skumma och servera om man inte ska använda allt på en gång, häll i burkar med tätslutande lock.
  3. Sätt på locken direkt efter sylten är klar medans den fortfarnande är varm.
  4. Grilla marsmallowen och servera direkt med varm sylt och din favoritglass.
Isad nyponsoppa med rostad mandel och vaniljglass

Isad nyponsoppa med rostad mandel och vaniljglass

av Kristina Sjöö, Björn Sjöö
  •  25 min
  •  9 ingr
  •  4h 15 min
  •  10 ingr
Godisglassdrink

Godisglassdrink

av Pelle Johansson
  •  5 ingr
Varma persikor med glass

Varma persikor med glass

av Ernst Kirchsteiger
  •  20 m
  •  9 ingr
Piña Coladashake

Piña Coladashake

av Pelle Johansson
  •  10 min
  •  5 ingr
  •  15 min
  •  9 ingr
Hallå hallon

Hallå hallon

av Martin Nilsson
  •  8 ingr
Honungsfrallor

Honungsfrallor

av Martin Johansson
  •  9 h
  •  6 ingr
Nattjästa baguetter

Nattjästa baguetter

av Martin Johansson
  •  10 h
  •  4 ingr
  •  10 h
  •  8 ingr
Priscilla cupcakes

Priscilla cupcakes

av Martin Johansson
  •  17 ingr
  •  15 m
  •  14 ingr

Quinoasallad med myntacrème

av Ulrika Davidsson
  •  15 m
  •  13 ingr

Matjessillstårta

av Claes Björling
  •  19 ingr