Foto: Fredrik Sandin Carlson

Chèvre toast


15 min

Getost har en väldigt utpräglad smak och när den får smälta på en bit gott bröd, tillsammans med honung och rosmarin blir det fullträff!

Du kan även strö över rosépeppar för att krydda toasten lite extra.

  • 8 skivor baguette
  • 150 g getost
  • 2 msk flytande honung
  • 1 kvist rosmarin
  •   svartpeppar
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär getosten i skivor och lägg på brödskivorna.
  2. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 5 minuter.
  3. Ringla över honung, hackad rosmarin och svartpeppar och servera som tilltugg eller förrätt.

Annons:

Liknande recept

  •  7 ingr
  •  10 ingr
  •  10 min
  •  8 ingr

Crostini’s

av Leila Lindholm
  •  10 min
  •  3 ingr

Calamari fritti

av Paolo Roberto
  •  11 ingr

Leilas salta pizzasnurror

av Leila Lindholm
  •  11 ingr

Gourmet Kanapéer

av Bo Nilsson
  •  19 ingr