Spaghetti med kantareller, trumpetsvamp, parmesan och rucola
Foto: TV4

Spaghetti med kantareller, trumpetsvamp, parmesan och rucola av
Nyhetsmorgon,  


Tack för din röst

  1. Koka spaghetti enligt anvisning på paketet. Stek svamp i olja och smör.
  2. Lägg i lök och vitlök mot slutet och häll i grädde. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda med nykokt spaghetti och vänd ner rucola.
  3. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och strö över parmesanost och rivet citronskal. Avlsuta med att ringla över lite olivolja och dra några extra drag på pepparkvarnen.

Frittata

av Markus Aujalay
  •  40 min
  •  9 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr

Gratinerad rödtunga

av Nils Molinder
  •  11 ingr

Golf "Take away"

av Andreas Nylén
  •  11 ingr

Sagas citronpasta

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  15 min
  •  7 ingr

Bavette med pesto

av Christian Campogiani
  •  15 min
  •  11 ingr
  •  15 min
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  25 min
  •  19 ingr

Ångbåtsbiff

av Per Morberg
  •  12 ingr