Spaghetti med kantareller, trumpetsvamp, parmesan och rucola
Foto: TV4

Spaghetti med kantareller, trumpetsvamp, parmesan och rucola av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Koka spaghetti enligt anvisning på paketet. Stek svamp i olja och smör.
  2. Lägg i lök och vitlök mot slutet och häll i grädde. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda med nykokt spaghetti och vänd ner rucola.
  3. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och strö över parmesanost och rivet citronskal. Avlsuta med att ringla över lite olivolja och dra några extra drag på pepparkvarnen.
  •  25 min
  •  14 ingr
Frittata

Frittata

av Markus Aujalay
  •  40 min
  •  9 ingr
Golf "Take away"

Golf "Take away"

av Andreas Nylén
  •  11 ingr
Gratinerad rödtunga

Gratinerad rödtunga

av Nils Molinder
  •  11 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  9 ingr
Laxburgare i rågbröd

Laxburgare i rågbröd

av Jonas Lundgren
  •  9 ingr