Fiskgryta med saffran av
Nyhetsmorgon,  


25 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär fänkålen grovt och strimla chilin. Fräs dessa mjuka utan att de tar färg i en rymlig kastrull.
  2. Tillsätt stött saffran och paprikapulver. Häll i vatten, lagerblad, lite vitt vin samt tomaterna.
  3. Dela potatisen i bitar och tillsätt dessa. Koka cirka 10-12 minuter.
  4. Skär fisken i bitar och vänd ned i grytan. Lägg på ett lock och låt sjuda cirka 8 minuter.
  5. Blanda samman yoghurt med rivet skal av citron, hackad persilja och mynta. Smaka av med salt och peppar. Vänd ned räkorna precis innan grytan serveras.
  6. Toppa med yoghurten. Servera gärna med ett gott och mustigt bröd.
Fiskgryta

Fiskgryta

av Markus Aujalay
  •  27 ingr
  •  30 ingr
Italiensk fiskgryta

Italiensk fiskgryta

av Paolo Roberto
  •  45 min
  •  23 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr
  •  45 min
  •  23 ingr
  •  30 min
  •  18 ingr
Laxsoppa med skaldjur

Laxsoppa med skaldjur

av Paula Ahlsén Söder
  •  15 min
  •  13 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  12 ingr
  •  1,5 h
  •  15 ingr
svartvinbärsmaräng

Svartvinbärsmaräng

av Malin Söderström
  •  1 h
  •  12 ingr
  •  1 h + gravning
  •  17 ingr