Fiskgryta med saffran av
Nyhetsmorgon,  


25 min 4 Tack för din röst

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär fänkålen grovt och strimla chilin. Fräs dessa mjuka utan att de tar färg i en rymlig kastrull.
  2. Tillsätt stött saffran och paprikapulver. Häll i vatten, lagerblad, lite vitt vin samt tomaterna.
  3. Dela potatisen i bitar och tillsätt dessa. Koka cirka 10-12 minuter.
  4. Skär fisken i bitar och vänd ned i grytan. Lägg på ett lock och låt sjuda cirka 8 minuter.
  5. Blanda samman yoghurt med rivet skal av citron, hackad persilja och mynta. Smaka av med salt och peppar. Vänd ned räkorna precis innan grytan serveras.
  6. Toppa med yoghurten. Servera gärna med ett gott och mustigt bröd.

Fiskgryta

av Markus Aujalay
  •  27 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr
  •  30 ingr

Italiensk fiskgryta

av Paolo Roberto
  •  45 min
  •  23 ingr
  •  45 min
  •  23 ingr
  •  30 min
  •  18 ingr

Laxsoppa med skaldjur

av Paula Ahlsén Söder
  •  15 min
  •  13 ingr
  •  40 min
  •  17 ingr

Höbbe

av Sandra Dahlberg
  •  1h
  •  19 ingr

Weises fiskupplevelse

av Andreas Weise
  •  30 min
  •  13 ingr

Fisk pot au feu

av Katja Palmdahl
  •  12 ingr
  •  11 ingr
  •  35 min
  •  15 ingr