Rostad blomkål
av
Nyhetsmorgon,  


Rostad blomkål med härliga smaker av vitlök och rosmarin.

Recept beräknat till 6-8 pers på buffé.

Se Malin Söderströms vårbrunch i Nyhetsmorgon.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär blomkålen i buketter.
  3. Krossa vitlöksklyftorna, riv rosmarin och ringla olja över.
  4. Salta och peppra.
  5. Rosta i ugn tills kålen är mjuk och fått fin färg.
Nässelpaj med sveciaost

Nässelpaj med sveciaost

av Malin Söderström
  •  9 ingr
  •  7 ingr
Rooiboslemonad

Rooiboslemonad

av Malin Söderström
  •  5 ingr
Brunchsallad

Brunchsallad

av Malin Söderström
  •  19 ingr
  •  19 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  12 ingr
  •  1,5 h
  •  15 ingr
svartvinbärsmaräng

Svartvinbärsmaräng

av Malin Söderström
  •  1 h
  •  12 ingr
  •  1 h + gravning
  •  17 ingr