Rostad blomkål


Rostad blomkål med härliga smaker av vitlök och rosmarin.

Recept beräknat till 6-8 pers på buffé.

Se Malin Söderströms vårbrunch i Nyhetsmorgon.

  • 1 st blomkålshuvud
  • 2 st vitlöksklyftor
  •   Rosmarin
  •   Olivolja
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär blomkålen i buketter.
  3. Krossa vitlöksklyftorna, riv rosmarin och ringla olja över.
  4. Salta och peppra.
  5. Rosta i ugn tills kålen är mjuk och fått fin färg.

Annons:

Rosmarinpotatis

av Malin Söderström
  •  8 ingr

Korv med rostad paprikaröra

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  12 ingr
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  21 ingr