Rostad blomkål
av
Nyhetsmorgon,  


Tack för din röst

Rostad blomkål med härliga smaker av vitlök och rosmarin.

Recept beräknat till 6-8 pers på buffé.

Se Malin Söderströms vårbrunch i Nyhetsmorgon.

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär blomkålen i buketter.
  3. Krossa vitlöksklyftorna, riv rosmarin och ringla olja över.
  4. Salta och peppra.
  5. Rosta i ugn tills kålen är mjuk och fått fin färg.

Nässelpaj med sveciaost

av Malin Söderström
  •  9 ingr
  •  7 ingr

Rooiboslemonad

av Malin Söderström
  •  5 ingr

Brunchsallad

av Malin Söderström
  •  19 ingr
  •  19 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr

Juliga russinlökar

av Ernst Kirchsteiger
  •  8 ingr

Ugnsrostad potatis

av Pelle Johansson
  •  30 min
  •  6 ingr

Rostad bbq-potatis

av Lisa Lemke
  •  35 min
  •  8 ingr
  •  7 ingr

Shala shala sallad

av Tea Stjärne
  •  15 min
  •  6 ingr