Jordgubbs- och rabarbermarmelad
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Jordgubbs- och rabarbermarmelad
av
Nyhetsmorgon,  


Tack för din röst

En otroligt snabblagad marmelad gjord på jordgubbar och rabarber.

  1. Kokas i ca 15 minuter under omrörning så sylten börjar stänka kraftigt (ca 102 grader med termometer).

Prinsbakelse

av Magnus Johansson
  •  13 ingr

Rabarbermarmelad

av Ernst Kirchsteiger
  •  5 ingr
  •  35 min
  •  9 ingr

Gräddtårta med jordgubbar

av Magnus Johansson
  •  52 min
  •  10 ingr

Sverigebakelse

av Magnus Johansson
  •  13 ingr
  •  17 ingr

Äppelsallad

av Maud Onnermark
  •  4 ingr

Björnbärsmarmelad

av Leila Lindholm
  •  5 ingr

Kiwismoothie

av Linnéa Seidel
  •  4 ingr

Blåbärskaka

av recept.nu
  •  8 ingr