Klarbärssylt
Foto: Lisa Lemke

Klarbärssylt av


15 min

Gott till glass, ostkaka eller på filen! Räcker till 2 burkar.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Lägg klarbären i en kastrull tillsammans med syltsockret samt citronsaften. Koka upp, rör om och koka sedan kraftigt i 5 minuter. Dra kastrullen åt sidan och skumma av sylten. Häll sedan på väl rengjorda och heta burkar. Fyll ända upp och skruva på locket noga.
  •  13 ingr
  •  35 min
  •  6 ingr
Bärtiramisu

Bärtiramisu

av Lisa Lemke
  •  25 min
  •  12 ingr
Syltade kumquats

Syltade kumquats

av Lisa Lemke
  •  20 min
  •  4 ingr
Vit chokladkräm med bär

Vit chokladkräm med bär

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  20 min + kylning
  •  6 ingr
Smokey melonsalsa

Smokey melonsalsa

av Lisa Lemke
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  20 m
  •  10 ingr
  •  30 m
  •  16 ingr
  •  10 m
  •  8 ingr