Klarbärssylt
Foto: Lisa Lemke

Klarbärssylt av


15 min Tack för din röst

Gott till glass, ostkaka eller på filen! Räcker till 2 burkar.

  1. Lägg klarbären i en kastrull tillsammans med syltsockret samt citronsaften. Koka upp, rör om och koka sedan kraftigt i 5 minuter. Dra kastrullen åt sidan och skumma av sylten. Häll sedan på väl rengjorda och heta burkar. Fyll ända upp och skruva på locket noga.

Bärtiramisu

av Lisa Lemke
  •  25 min
  •  12 ingr

Syltade kumquats

av Lisa Lemke
  •  20 min
  •  4 ingr
  •  35 min
  •  6 ingr
  •  13 ingr

Vit chokladkräm med bär

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  20 min + kylning
  •  6 ingr
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  13 ingr

Jordgubbstrifle

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  5 ingr

American apple pie

av Leila Lindholm
  •  1h 35 min
  •  15 ingr

Äppelknyten

av Övrigt
  •  15 min
  •  7 ingr

Bärsåser

av Johan Sörberg
  •  10 min
  •  5 ingr