Syltad rödlök av
Köket,  


15

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3/5   Röster: 5 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skala lökarna och skiva dem. Hetta upp smöret i en kastrull och låt löken svettas däri utan att få färg. Tillsätt socker, vinäger, salt och peppar efter smak och koka samman ca 20 min. Låt svalna i kastrullen och lägg sedan upp på väl rengjorda burkar och förvara kallt.
  •  28 ingr
Vegansk mix

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr
  •  1h
  •  20 ingr
  •  1,5 h
  •  30 ingr
Hjortfilé á la Storketorp

Hjortfilé á la Storketorp

av Roine - Linköping
  •  31 ingr
  •  1h
  •  46 ingr
Lisa Förare Winbladhs hälsolax

Lisa Förare Winbladhs hälsolax

av Lisa Förare Winbladh
  •  35 min
  •  15 ingr
Jordgubbsdessert med citroncreme

Jordgubbsdessert med citroncreme

av Lisa Förare Winbladh
  •  20 min
  •  8 ingr
Inlagda soltorkade tomater

Inlagda soltorkade tomater

av Lisa Förare Winbladh
  •  15 min
  •  8 ingr
Rabarber i vin med mynta

Rabarber i vin med mynta

av Lisa Förare Winbladh
  •  7 ingr