Mitt köks mini chèvre chaud
Foto: TV4
Spela video

Mitt köks mini chèvre chaud av
Mitt kök,  


20 min 8 snittar Tack för din röst

Mini chèvre chaud med polkabeta och rostade pinjenötter. Perfekta som drinktilltugg eller förrätt.

Se fler recept från Mitt kök

  1. Rosta pinjenötter i en het torr panna och låt nötterna ta lite färg.


  2. Stek sedan brödet i samma panna, låt kanterna bli lite brända.


  3. Hyvla betan tunt och blanda hälften av honungen tillsammans med vinäger i samma skål med salt - låt det marinera i ca 5 min så det mjuknar.


  4. Sätt på ungen i 225 grader och skär chevrén.


  5. Lägg bröden på en låt, på med ost, ringla lite honung över samt lite plockad timjan.


  6. In i ugnen i ca 10 minuter - vänta tills osten börja smälta lite.


  7. Ut ur ugnen, lägg på de marinerade betorna tillsammans med pinjenötter.
  •  20 m
  •  13 ingr

Chèvre chaud

av Jenny Olsson
  •  5 ingr

Macka med bacon

av Lasse Kronér
  •  8 ingr

Ost och skinkmacka

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  10 ingr

Surdegsmacka med ägg och chorizo

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  25 min
  •  11 ingr

Chèvretoast med primörer

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  6 ingr

Lökpizzor

av Jon Hansson
  •  12 ingr

Rabarberbräserad endive

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  25 min
  •  9 ingr
  •  8 ingr

Höstig polentasnitt

av Tanja - Oslo
  •  1 h
  •  11 ingr
  •  cirka 30 min
  •  10 ingr
  •  12 ingr

Getostcrème med inkokta päron

av Christian Hellberg
  •  15 ingr