Mitt köks mini chèvre chaud
Foto: TV4
Spela video

Mitt köks mini chèvre chaud av
Mitt kök,  


20 min 8 snittar

Mini chèvre chaud med polkabeta och rostade pinjenötter. Perfekta som drinktilltugg eller förrätt.

Se fler recept från

Mitt kök


Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2/5   Röster: 1 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Rosta pinjenötter i en het torr panna och låt nötterna ta lite färg.


  2. Stek sedan brödet i samma panna, låt kanterna bli lite brända.


  3. Hyvla betan tunt och blanda hälften av honungen tillsammans med vinäger i samma skål med salt - låt det marinera i ca 5 min så det mjuknar.


  4. Sätt på ungen i 225 grader och skär chevrén.


  5. Lägg bröden på en låt, på med ost, ringla lite honung över samt lite plockad timjan.


  6. In i ugnen i ca 10 minuter - vänta tills osten börja smälta lite.


  7. Ut ur ugnen, lägg på de marinerade betorna tillsammans med pinjenötter.