Mitt köks mini chèvre chaud
Foto: TV4
Spela video

Mitt köks mini chèvre chaud av
Mitt kök,  


20 min 8 snittar

Mini chèvre chaud med polkabeta och rostade pinjenötter. Perfekta som drinktilltugg eller förrätt.

Se fler recept från Mitt kök

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Rosta pinjenötter i en het torr panna och låt nötterna ta lite färg.


  2. Stek sedan brödet i samma panna, låt kanterna bli lite brända.


  3. Hyvla betan tunt och blanda hälften av honungen tillsammans med vinäger i samma skål med salt - låt det marinera i ca 5 min så det mjuknar.


  4. Sätt på ungen i 225 grader och skär chevrén.


  5. Lägg bröden på en låt, på med ost, ringla lite honung över samt lite plockad timjan.


  6. In i ugnen i ca 10 minuter - vänta tills osten börja smälta lite.


  7. Ut ur ugnen, lägg på de marinerade betorna tillsammans med pinjenötter.
  •  20 m
  •  13 ingr
Chèvre chaud

Chèvre chaud

av Jenny Olsson
  •  5 ingr
Surdegsmacka med ägg och chorizo

Surdegsmacka med ägg och chorizo

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  25 min
  •  11 ingr
Chèvretoast med primörer

Chèvretoast med primörer

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  6 ingr
  •  10 ingr
Macka med bacon

Macka med bacon

av Lasse Kronér
  •  8 ingr
Boquerones

Boquerones

av Lisa Lemke
  •  1, 5 dygn
  •  9 ingr
  •  45 m
  •  11 ingr
  •  30 m
  •  10 ingr
  •  45 m
  •  16 ingr
  •  40 m
  •  21 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr
  •  30 m
  •  16 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr