Kladdkaka, Leilas recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Kladdkaka, Leilas recept av
Leilas middagstips,  


Leilas kladdkaka är riktigt seg och god. Detta kladdkaksrecept är en dröm för alla som älskar choklad.

Fler recept
Leila Lindholm »

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.86/5   Röster: 14 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Leilas kladdkaka
    Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.
  3. Vispa ägg och socker poröst.
  4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.
  5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.
  6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.
  7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.
  •  12 ingr
  •  15 ingr
  •  12 ingr
  •  12 ingr
  •  9 ingr
Kladdkaka Black and White

Kladdkaka Black and White

av Rikard - Stockholm
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  9 ingr
  •  9 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr