Kladdkaka, Leilas recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Kladdkaka, Leilas recept av
Leilas middagstips,  


Tack för din röst

Leilas kladdkaka är riktigt seg och god. Detta kladdkaksrecept är en dröm för alla som älskar choklad.

Fler recept
Leila Lindholm »

  1. Leilas kladdkaka
    Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.
  3. Vispa ägg och socker poröst.
  4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.
  5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.
  6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.
  7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.
  •  12 ingr
  •  12 ingr
  •  12 ingr
  •  15 ingr
  •  9 ingr

Kladdkaka Black and White

av Rikard - Stockholm
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  9 ingr
  •  9 ingr
  •  13 ingr

Kladdkaka

av Markus Aujalay
  •  20 min
  •  7 ingr

Leilas brownie cupcakes

av Leila Lindholm
  •  13 ingr
  •  7 ingr
  •  9 ingr

Kladdkaka med polkatopping

av Jennie Benjaminsson
  •  8 ingr

Veronicas Sommarbakelse

av Veronica Smedh
  •  2 h
  •  36 ingr

S’mores cookies med fluff

av Christina Gyllner
  •  11 ingr