Leilas pizzadeg
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Leilas pizzadeg av
Leilas blogg,  


35 min

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.66/5   Röster: 119 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda jäst, socker, salt, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke.
  2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Spara resten av mjölet till utbakning.
  3. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter.
  4. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem med kavel på mjölat bakbord.
  •  8 ingr
Pizza frutti di mare

Pizza frutti di mare

av Leila Lindholm
  •  13 ingr
Pizza på grillen

Pizza på grillen

av Leila Lindholm
  •  16 ingr
Pizza med rostade grönsaker

Pizza med rostade grönsaker

av Caroline Hofberg
  •  21 ingr
Minipizzor

Minipizzor

av recept.nu
  •  13 ingr
  •  1h 35 min
  •  11 ingr
  •  1h 30 min
  •  12 ingr
  •  40 min
  •  12 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr