Smuldeg


Det går bra att förvara färdig smuldeg i kylen under ett par dagar, då är det bara att ta fram när den ska smulas över pajen.

  • 100 g kallt smör
  • 0.75 dl strösocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 0.5 dl mandelspån
  • 1.5 dl havregryn
  1. Nyp ihop tärnat, kallt smör med strösocker och vetemjöl tills det blir en smulig deg.
  2. Rör i mandelspån och havregryn.

Annons:

Liknande recept

Rättikskimchi - Kakktugi

av Byung-Hi och Byung-Soon Lim
  •  9 ingr
  •  13 ingr

Lime- och marängpaj

av Caroline Hofberg
  •  12 ingr

Glasmästarsill

av Per Morberg
  •  12 ingr

Glöggsill

av Leif Mannerström
  •  14 ingr

Nektarinroyale

av Leila Lindholm
  •  12 ingr

Fikonroyale

av Leila Lindholm
  •  15 ingr