Leilas mördeg av
A piece of cake,  


Tack för din röst

En mördeg ska knådas så lite som möjligt, annars blir den för kompakt och tappar sin sprödhet. Man kan lätt göra en chokladmördeg genom att tillsätta två matskedar kakao.

  1. Nyp ihop tärnat, kallt smör med vetemjöl och florsocker.
  2. Tillsätt ägget och vattnet och arbeta samman tills degen precis går ihop. Knåda inte.
  3. Plasta degen och låt den vila i kylen i minst 30 minuter.

Nektarinroyale

av Leila Lindholm
  •  12 ingr

Rödvinbärsroyale

av Leila Lindholm
  •  12 ingr

Leilas bär royale

av Leila Lindholm
  •  12 ingr

Fikonroyale

av Leila Lindholm
  •  15 ingr

Leilas plommonroyale

av Leila Lindholm
  •  15 ingr
  •  17 ingr

Banana cream pie

av Leila Lindholm
  •  11 ingr
  •  1,5 h
  •  17 ingr

Mamma Evas cheesecake

av Lina Hedlund
  •  30 min
  •  6 ingr
  •  12 ingr

Pers piroger

av Per Morberg
  •  9 ingr
  •  11 ingr
  •  50 min
  •  7 ingr