Curry nam-nam dip

Curry nam-nam dip
Foto: TV4
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Curry nam-nam dip

4 ingredienser

Den här dippen har smak av curry och passar bra väldigt bra till den stekta fisken eller kycklingbiten. Men dippen går att använda på flera områden.

Tips!

Smakerna i curryn blommar ut när man tillsätter något sött och värmer upp kryddan. Därför passar det alltid bra med en gnutta socker i curryrätter.

Just den här currydippen är grymt god! Den funkar också superbra till fiskpinnar, som sillinläggning eller till den stekta fisk eller kycklingbiten.

Ingredienser

  • 2 msk honung
  • 1 tsk curry
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 Granny Smith äpple

Gör så här

  1. Koka upp honung och curry i micron eller på spisen och låt svalna något.
  2. Blanda med créme fraiche och fint tärnat äpple och servera i skål på plockbrickan.