Pad Thai av
Nyhetsmorgon,  


2 Tack för din röst

  1. Strimla kycklingen.
  2. Blanda ihop ingredienserna till kryddpastan i ett glas, blanda med kycklingen.
  3. Heta upp woken med olja tills den ryker.
  4. Fräs kycklingen 2 min i oljan.
  5. Tillsätt vitkål och sedan nudlar, en sak i taget så att inte pannan blir kall.
  6. Tillsätt thaibroccoli och ägget, rör försiktigt i omgångar.
  7. Smaksätt med fisksås och soja.
  8. Servera med grovt hackade jordnötter, skivad banan och koriander.
  9. Leilas tips!
  10. Obs! Om du använder vanlig broccoli tillsätt den då rå samtidigt med vitkålen så att den hinner bli mjuk! Du kan reglera styrka själv med thaicurryn! Originalet är inte så starkt. Denna här rätten är kul att överraska sina vänner med. Alla mina vänner har älskat denna rätt!

Pad thai

av Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr

Kyckling Bi Bim Bap

av Leila Lindholm
  •  21 ingr
  •  17 ingr

Nudelsoppa med kyckling och grön curry

av Anna Lind Lewin och Zeke Lind
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  12 ingr
  •  1h
  •  19 ingr

Gröna woken

av recept.nu
  •  15 ingr

Thaigryta med kyckling

av Donal Skehan
  •  25 min
  •  13 ingr

Phad thai

av Donal Skehan
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  15 min
  •  7 ingr

Tom kha gai

av Tina Nordström
  •  25 min
  •  14 ingr

Massamankyckling med ris

av Charlie - Stockholm
  •  1 h
  •  13 ingr
  •  1 h
  •  16 ingr

Gaeng Panang på oxfilé

av Lekk - Stockholm
  •  30 min
  •  18 ingr