Leilas julgodis: mandlar från Barcelona
Foto: TV4
Spela video

Leilas julgodis: mandlar från Barcelona av
Leilas jul,  


Tack för din röst

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta mandlarna på en plåt i cirka 10 minuter. Låt dem svalna.
  3. Blanda kanel och kakao i en liten skål.
  4. Rulla in dem i ett tunt lager nougat och rulla mandlarna i kakaoblandningen.
  5. Ställ mandlarna i kylen och servera dem kylda.

Leilas Cornflakes crisps

av Leila Lindholm
  •  5 ingr

Leilas knäck med choklad

av Leila Lindholm
  •  11 ingr

Brända mandlar

av Leila Lindholm
  •  15 min
  •  3 ingr

Fransk nougat

av Leila Lindholm
  •  10 ingr
  •  13 ingr

Leilas dadlar med nutella

av Leila Lindholm
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  10 ingr
  •  7 ingr
  •  15 min + 1 h
  •  10 ingr

Tryffel

av Johan Sörberg
  •  30 min
  •  5 ingr
  •  40 min
  •  13 ingr

Chokladtryffel

av recept.nu
  •  10 ingr

Knäcksås med flingsalt

av Jennie Walldén
  •  7 ingr