Foto: TV4
Spela video

Leilas julgodis: mandlar från Barcelona


  •   1 dl sötmandlar
  • 250 g nougat
  •   1 ½ msk mald kanel
  •   1 ½ msk kakao av hög kvalitet
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta mandlarna på en plåt i cirka 10 minuter. Låt dem svalna.
  3. Blanda kanel och kakao i en liten skål.
  4. Rulla in dem i ett tunt lager nougat och rulla mandlarna i kakaoblandningen.
  5. Ställ mandlarna i kylen och servera dem kylda.

Annons:

Liknande recept

Leilas knäck med choklad

av Leila Lindholm
  •  11 ingr
  •  7 ingr
  •  13 ingr

Leilas marängsviss

av Leila Lindholm
  •  7 ingr

Leilas rocky road

av Leila Lindholm
  •  40 min
  •  5 ingr