Foto: TV4

Leilas kokostoppar


25 min

Låt smeten stå en stund så sväller kokosflingorna och kokostopparna blir extra toppiga och fina i formen. Doppa gärna kakorna i choklad!

  • 50 g smör
  • 2 st ekologiska ägg
  • 1 dl socker
  • 5.5 dl kokosflingor
  • 1 st lime, rivet skal
  • 1 msk ljus rom
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
  3. Låt smeten vila i 10 minuter.
  4. Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter.
  6. Låt kokostopparna stelna i kylen.

Annons:

Kokostoppar

av Leila Lindholm
  •  35 min
  •  6 ingr

Kokostoppar the Husmorsornas way

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  14 ingr

Krämiga kokostoppar

av Christina Gyllner
  •  7 ingr
  •  45 min
  •  12 ingr
  •  23 ingr
  •  20 ingr

Kokostoppar

av Hannah Widell och Amanda Schulman
  •  4 ingr