Leilas underbara mazarintårta
Foto: TV4
Spela video

Leilas underbara mazarintårta av
Leila bakar,  


40 min

En härlig tårta som garneras med grädde och massor av färska bär!

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.58/5   Röster: 12 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
  2. Vispa smör och riven mandelmassa krämigt.
  3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning. Rör till sist i mjölet för hand.
  4. Smörj och bröa en 20 centimeter diameters kakform med löstagbar botten. Fyll formen och grädda kakan, i cirka 20-25 minuter och låt svalna.
  5. Vispa grädden fluffig (inte för hårt) och bred ut den på toppen av kakan. Garnera med färska bär.
  6. Vispa grädden fluffig (inte för hårt) och bred ut den på toppen av kakan. Garnera med färska bär och pudra över florsocker.
  •  40 min
  •  11 ingr