Leilas underbara mazarintårta
Foto: TV4
Spela video

Leilas underbara mazarintårta av
Leila bakar,  


40 min

En härlig tårta som garneras med grädde och massor av färska bär!

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 3 Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
  2. Vispa smör och riven mandelmassa krämigt.
  3. Tillsätt ett ägg i taget under vispning. Rör till sist i mjölet för hand.
  4. Smörj och bröa en 20 centimeter diameters kakform med löstagbar botten. Fyll formen och grädda kakan, i cirka 20-25 minuter och låt svalna.
  5. Vispa grädden fluffig (inte för hårt) och bred ut den på toppen av kakan. Garnera med färska bär.
  6. Vispa grädden fluffig (inte för hårt) och bred ut den på toppen av kakan. Garnera med färska bär och pudra över florsocker.
  •  12 ingr
Mazarintårta

Mazarintårta

av Birgitta Rasmusson
  •  8 ingr
  •  23 ingr
  •  7 ingr
Lemon curd

Lemon curd

av Leila Lindholm
  •  25 min
  •  6 ingr
Lokomotiv glasstårta

Lokomotiv glasstårta

av Leila Lindholm
  •  7 ingr
Layered chocolate cake

Layered chocolate cake

av Leila Lindholm
  •  19 ingr
  •  12 ingr
Leilas banankaka

Leilas banankaka

av Leila Lindholm
  •  40 min
  •  11 ingr
Leilas franska macarons

Leilas franska macarons

av Leila Lindholm
  •  23 ingr
Leilas bounty cupcakes

Bounty cupcakes med kokos

av Leila Lindholm
  •  20 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr