rabarbersaft
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Spela video

Leilas rabarbersaft av
Leila bakar,  


1h 25 min

En god rabarbersaft är det perfekta sättet att enkelt ta tillvara på rabarbern. Smakar mums till fikat!

Receptet ger cirka 3 liter rabarbersaft.

Spädes efter smak, cirka 1x1.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 1 Tack för din röst
  1. Skär rabarbern i småbitar och koka med vatten i cirka 15 minuter, rör inte då blir saften grumlig. Sila och släng rabarberresterna.
  2. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt svalna.
  3. Häll upp saften i tillbringare eller flaska.
  •  9 ingr
  •  35 min
  •  37 ingr
  •  23 ingr
Nöttoppar med kaffesmak

Nöttoppar med kaffesmak

av Leila Lindholm
  •  6 ingr
En god brödkorg

En god brödkorg

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  12 ingr
Leilas banankaka

Leilas banankaka

av Leila Lindholm
  •  40 min
  •  11 ingr
Leilas franska macarons

Leilas franska macarons

av Leila Lindholm
  •  23 ingr
Leilas bounty cupcakes

Bounty cupcakes med kokos

av Leila Lindholm
  •  20 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr