Kokostoppar
Foto: TV4

Kokostoppar av
Leila bakar,  


35 min

Försvinnande goda!

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
  2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
  3. Låt smeten svälla, i 10 minuter.
  4. Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda tills gyllene, i cirka 15 minuter.
  6. Leilas tips!
  7. Om man vill kan man blanda lite grovt hackad choklad i smeten eller byta ut limen mot apelsinskal.
  8. Jag brukar doppa botten av mina toppar i smält choklad och låta dem stelna i pappersformar eller på galler över bakplåtspapper. Kokos och choklad utgör en underbar smakkombination! Mums
Leilas kokostoppar

Leilas kokostoppar

av Leila Lindholm
  •  25 min
  •  6 ingr
  •  41 ingr
Leilas bounty cupcakes

Bounty cupcakes med kokos

av Leila Lindholm
  •  20 ingr
  •  12 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr
Layered chocolate cake

Layered chocolate cake

av Leila Lindholm
  •  19 ingr
Leilas kärleksmums

Leilas kärleksmums

av Leila Lindholm
  •  30 min
  •  12 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  12 ingr
Leilas banankaka

Leilas banankaka

av Leila Lindholm
  •  40 min
  •  11 ingr
Leilas franska macarons

Leilas franska macarons

av Leila Lindholm
  •  23 ingr
Leilas blåbärsmuffins

Leilas blåbärsmuffins

av Leila Lindholm
  •  35 min
  •  10 ingr