Chokladcupcakes av
Leila bakar,  


35 min

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, gräddfil och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
  3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.
  4. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.
Muffins och cupcakes, Leilas recept

Muffins och cupcakes

av Leila Lindholm
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  12 ingr
Leilas bounty cupcakes

Bounty cupcakes med kokos

av Leila Lindholm
  •  20 ingr
  •  17 ingr
Butterfly lemon cupcakes

Butterfly lemon cupcakes

av Leila Lindholm
  •  17 ingr
  •  18 ingr
Leilas hi-hat cupcakes

Leilas hi-hat cupcakes

av Leila Lindholm
  •  17 ingr
Christmas cupcakes

Christmas cupcakes

av Leila Lindholm
  •  35 min
  •  15 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  12 ingr
Leilas banankaka

Leilas banankaka

av Leila Lindholm
  •  40 min
  •  11 ingr
Leilas franska macarons

Leilas franska macarons

av Leila Lindholm
  •  23 ingr
Leilas blåbärsmuffins

Leilas blåbärsmuffins

av Leila Lindholm
  •  35 min
  •  10 ingr