Äggröra
av
Nyhetsmorgon,  


4 Tack för din röst

Leif Mannerström serverar helst sin äggröra tillsammans med rökt siverål, gräslöksolja, och laxrom.

  1. Smält smör i en kastrull på svag värme.
  2. Tillsätt ägg och vispa äggröran tills äggen stelnat.
  3. Tillsätt sedan grädden och smaka av med salt och peppar.
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  17 ingr

Sallad Nicoise

av Leif Mannerström Crister Svantesson
  •  30 min
  •  19 ingr

Kanelbrûlée

av Leif Mannerström
  •  7 ingr
  •  16 ingr
  •  7 ingr

Saffranscouscous

av recept.nu
  •  10 ingr
  •  25 min
  •  15 ingr

Kall inkokt lax

av recept.nu
  •  14 ingr
  •  ca 20 min
  •  10 ingr