Äggröra
av
Nyhetsmorgon,  


4

Leif Mannerström serverar helst sin äggröra tillsammans med rökt siverål, gräslöksolja, och laxrom.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Smält smör i en kastrull på svag värme.
  2. Tillsätt ägg och vispa äggröran tills äggen stelnat.
  3. Tillsätt sedan grädden och smaka av med salt och peppar.
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  17 ingr
Sallad Nicoise

Sallad Nicoise

av Leif Mannerström Crister Svantesson
  •  30 min
  •  19 ingr
Kanelbrûlée

Kanelbrûlée

av Leif Mannerström
  •  7 ingr
  •  16 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  20 ingr
  •  11 ingr
Oxfilé med pepparsås

Oxfilé med pepparsås

av Leif Mannerström
  •  9 ingr