Foto: Karolina Henke/TV4
Spela video

Leif Mannerström

Här hittar du recept från Leif Mannerström, prisad och stjärnprydd kock med lång erfarenhet av matlagning på hög nivå.

Laga kalops, festlig oxfilé, fiskgratäng eller extra saftiga lussebullar enligt Leif Mannerströms recept!

Leif Mannerström har givit ut ett flertal prisbelönta boktitlar, som riktar sig både till den intresserade amatören, vardagsmatlagaren och de mer avancerade. Bland boktitlarna hittar vi Mannerströms skaldjur, Mannerströms viltkokbok, Husmanskost och Mannerströms julkokbok. Leif har under 16 år drivit restaurangen Sjömagasinet i Göteborg som sedan 1999 haft en stjärna i Guide Michelin. Leif Mannerström har även synts i rutan som en av tre jurymedlemmar i programmet Sveriges mästerkock i TV4.

Läs mer om Sveriges mästerkock och se videoklipp på TV4.se

Här kan du köpa Leif Mannerströms böcker

Gräddfilspannacotta med kryddig fruktkompott

av Markus Aujalay, Leif Mannerström
  •  2,5 h
  •  13 ingr
  •  1,5 h
  •  22 ingr
  •  40 min
  •  24 ingr
  •  30 min
  •  20 ingr
  •  11 ingr

Oxfilé med pepparsås

av Leif Mannerström
  •  9 ingr
  •  ca 20 min
  •  13 ingr

Gratinerade ostron

av Leif Mannerström, Nils Molinder
  •  6 ingr

Fiskpudding på lutfisk

av Leif Mannerström, Nils Molinder
  •  9 ingr

Mannerströms dillsås

av Leif Mannerström
  •  10 ingr

Sparris med lufttorkad skinka

av Leif Mannerström
  •  10 ingr

Rimmat lammlägg

av Leif Mannerström
  •  18 ingr

Mandel- och rabarber sufflé

av Leif Mannerström
  •  6 ingr

Rödvinssås

av Leif Mannerström
  •  9 ingr

Kycklingbröst med parmesan

av Leif Mannerström
  •  25 ingr

Dillkött på mitt vis

av Leif Mannerström
  •  24 ingr

Leif Mannerströms kalops

av Leif Mannerström
  •  13 ingr

Kåldolmar

av Leif Mannerström
  •  21 ingr

Laxpudding

av Leif Mannerström
  •  15 ingr

Rensteksröra med löjrom

av Leif Mannerström
  •  14 ingr