Mixa, eller mortla, alla kryddor och gnid in fläskkarrén ordentligt. Glöm ej att salta!
Lägg karrén på en ugnsplåt och rosta den i ugnen på 200 grader utan olja eller smör. När den har fått ordentligt med färg så vrid ned ugnen till 80-90 grader och låt stå minst 4 timmar, men helst över natten.
Låt den svalna lite innan den skärs upp. Karrén räcker till flera mackor.
Majonnäs
Mixa ägg och champagnevinäger med en stavmixer.
Tillsätt sedan oljan i en tunn stråle medan du mixar. Mixa tills allt tjocknar och smaka sedan av med salt.
Tillbehör och montering
Skär löken i tunna skivor och lägg den i vinägern.
Skiva gurkan och lägg in den i en 1-2-3 lag (1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten).
Dela baguetten, bre majonnäs över, lägg på karréskivor, picklad rödlök, inlagd gurka och sallad.