Foto: Fredrik Sandin Carlson

Enkel yoghurtglass


1h 35 min4

Yoghurtglass känns otroligt fräscht och är väldigt enkelt att göra. Den behöver dessutom bara ligga i frysen i 1,5 timme.

  • 500 g naturell yoghurt (tjock)
  • 200 g hallon
  • 1 1/2 dl florsocker
  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

Annons:

Liknande recept

Yoghurtglass

av Josefine Haamer von Hofsten
  •  3 ingr

Leilas nyårs Trifle

av Leila Lindholm
  •  20 min
  •  10 ingr

Anettes citron- och yoghurtglass

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  7 ingr
  •  14 ingr

Shrikand

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 min
  •  4 ingr

Havtorn- och yoghurtglass

av Emil - Leksand
  •  30 min
  •  19 ingr

Vaniljpannacotta

av Therese Baalack
  •  3h 15 min
  •  6 ingr