Enkel yoghurtglass
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Enkel yoghurtglass av
Lättlagat,  


1h 35 min 4 Tack för din röst

Yoghurtglass känns otroligt fräscht och är väldigt enkelt att göra. Den behöver dessutom bara ligga i frysen i 1,5 timme.

  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

Anettes citron- och yoghurtglass

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  7 ingr

Cillas rabarbertartelett med glass

av Cecilia och Björn - Stockholm
  •  45 min
  •  17 ingr

Yoghurtglass

av Josefine Haamer von Hofsten
  •  3 ingr

Havtorn- och yoghurtglass

av Emil - Leksand
  •  30 min
  •  19 ingr

Chokladkupoler

av Peter Nordin
  •  5h 20 min
  •  5 ingr

Vaniljglass med olivkaramell

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  6 ingr

Päron med mintchoklad

av Johan Sörberg
  •  15 min
  •  4 ingr
  •  35 min
  •  9 ingr
  •  8 ingr

Chili sin carne

av Gert Klötzke
  •  20 min
  •  16 ingr

Hjortronsufflé

av Jan Boris-Möller
  •  35 min
  •  10 ingr