Enkel yoghurtglass
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Enkel yoghurtglass av
Lättlagat,  


1h 35 min 4

Yoghurtglass känns otroligt fräscht och är väldigt enkelt att göra. Den behöver dessutom bara ligga i frysen i 1,5 timme.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.
Cillas rabarbertartelett med glass

Cillas rabarbertartelett med glass

av Cecilia och Björn - Stockholm
  •  45 min
  •  17 ingr
Anettes citron- och yoghurtglass

Anettes citron- och yoghurtglass

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  7 ingr
Chokladkupoler

Chokladkupoler

av Peter Nordin
  •  5h 20 min
  •  5 ingr
Yoghurtglass

Yoghurtglass

av Josefine Haamer von Hofsten
  •  3 ingr
Havtorn- och yoghurtglass

Havtorn- och yoghurtglass

av Emil - Leksand
  •  30 min
  •  19 ingr
Päron med mintchoklad

Päron med mintchoklad

av Johan Sörberg
  •  15 min
  •  4 ingr
Jordgubbspaj

Jordgubbspaj

av Kråke Lithander
  •  1h 10 min
  •  9 ingr
Heta räkor

Heta räkor

av Kråke Lithander
  •  15 min
  •  7 ingr
Vegetarisk curry

Vegetarisk curry

av Kråke Lithander
  •  40 min
  •  19 ingr
Indiskt och vegetariskt

Indisk gryta

av Kråke Lithander
  •  30 min
  •  19 ingr