Bullar och vetebröd
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Bullar och vetebröd av
Köket,  


Hembakat är alltid gott!

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.25/5   Röster: 4 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Blanda alla ingredienser, förutom smör, tills allt blandats. Tillsätt 200 g smör
  2. Bearbeta degen länge, gärna 10 min, på låg hastighet.
  3. Av denna deg har jag tänkt göra lite olika sorters bullar med olika fyllningar.
  4. Blanda vaniljkräm och mandelmassa.
  5. Blanda mandelmassa, smör och kanel.
  6. Blanda koncentrerad apelsin, mandelmassa och smör.
  7. Fyll olika längder, jäs cirka 1 timme. Värm ugnen till 250 grader sänk till 200 när brödet går in, grädda 5-7 min. Pensla med ägg efter gräddningen garnera med pärlsocker och hackad mandel.

  • 1h 50 min
  • 10 ingr
  • 20 min
  • 10 ingr