Mjuk pepparkaka
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Mjuk pepparkaka av
Köket,  


1h 5 min Tack för din röst

En underbart doftande och saftig kaka som går åt snabbt.

  1. Sätt ugnen på 190 grader. Smörj och bröa två formar som har mått på cirka 10x7x20 centimeter.
  2. Mal alla kryddor. Vispa ägg och socker pösigt i 10 minuter. Smält smöret och blanda med kaffegrädden. Blanda vetemjölet med de resterande ingredienserna. Rör ihop alla delar till en smet. Häll upp i formarna och grädda i cirka 40 minuter.

Mjuk lingonpepparkaka

av Leila Lindholm
  •  50 min
  •  14 ingr

Klenäter

av Anders Levén
  •  55 min
  •  13 ingr
  •  8 ingr

Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 ingr
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  10 ingr
  •  10 ingr

Linzerögon

av Magnus Johansson
  •  15 ingr
  •  15 ingr
  •  1,5 h
  •  16 ingr

Ädelostkex

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  10 min
  •  5 ingr
  •  ca 25 min
  •  9 ingr