Köttfärssoppa
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Köttfärssoppa av
Köket,  


20 min 4

Mustig soppa för hela familjen. Serveras med vitlöksfyllt bröd.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.62/5   Röster: 13 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär lök, vitlök och potatis och riv paprikan.
  3. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt de skurna grönsakerna och rotfrukten. Häll i vatten och buljongtärning.
  4. Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i cirka 20 minuter.
  5. Vitlöksbröd: Blanda smör, vitlök och salt väl.
  6. Dela brödet diagonalt och klicka i smöret. Linda in brödet i folie och ställ in i ugn några minuter på 200 grader.

  • 1h 40 min
  • 20 ingr
  • 20 min
  • 10 ingr