Köttfärssoppa
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Köttfärssoppa av
Köket,  


20 min 4

Mustig soppa för hela familjen. Serveras med vitlöksfyllt bröd.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.5/5   Röster: 6 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär lök, vitlök och potatis och riv paprikan.
  3. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt de skurna grönsakerna och rotfrukten. Häll i vatten och buljongtärning.
  4. Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i cirka 20 minuter.
  5. Vitlöksbröd: Blanda smör, vitlök och salt väl.
  6. Dela brödet diagonalt och klicka i smöret. Linda in brödet i folie och ställ in i ugn några minuter på 200 grader.
  •  25 min
  •  14 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr
  •  1h 40 min
  •  20 ingr