Köttfärssoppa
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Köttfärssoppa av
Köket,  


20 min 4

Mustig soppa för hela familjen. Serveras med vitlöksfyllt bröd.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär lök, vitlök och potatis och riv paprikan.
  3. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt de skurna grönsakerna och rotfrukten. Häll i vatten och buljongtärning.
  4. Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i cirka 20 minuter.
  5. Vitlöksbröd: Blanda smör, vitlök och salt väl.
  6. Dela brödet diagonalt och klicka i smöret. Linda in brödet i folie och ställ in i ugn några minuter på 200 grader.
Köttfärssoppa

Köttfärssoppa med morot och potatis

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  ca 20 min
  •  13 ingr
  •  11 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
Crème Ninon

Crème Ninon

av Anders Levén
  •  25 min
  •  14 ingr
Grönärtsoppa

Grönärtsoppa

av Malin Söderström
  •  15 min
  •  11 ingr
Löksoppa

Löksoppa

av Leif Mannerström Crister Svantesson
  •  20 min
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  35 min
  •  13 ingr

Tapas

av Anders Levén
  •  1h 40 min
  •  20 ingr
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

av Anders Levén
  •  3h 25 min
  •  4 ingr