Panerad schnitzel
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Panerad schnitzel
av
Köket,  


20 min 4

En panerad kalvschnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.6/5   Röster: 10 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Vispa upp ägget med salt och peppar.
  2. Häll upp ströbrödet på en tallrik.
  3. Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
  4. Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
  5. Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.
Ris- och tonfisksallad

Ris- och tonfisksallad

av Alexandra Zazzi
  •  10 min
  •  8 ingr
Päron Roquefort

Päron Roquefort

av Alexandra Zazzi
  •  35 min
  •  18 ingr
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

av recept.nu
  •  8 ingr
Linguine alle vongole

Linguine alle vongole

av Alexandra Zazzi
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  9 ingr
Fylld zucchini

Fylld zucchini

av Alexandra Zazzi
  •  9 ingr
  •  1,5 h
  •  36 ingr
  •  9 ingr
  •  15 ingr
  •  9 ingr