Foto: Fredrik Sandin Carlson

Panerad schnitzel


20 min4

En panerad kalvschnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

  • 8 st kalvschnitzlar
  • 2 st ägg
  • 2 dl ströbröd
  •   salt
  •   peppar
  1. Vispa upp ägget med salt och peppar.
  2. Häll upp ströbrödet på en tallrik.
  3. Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.
  4. Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.
  5. Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.

Annons:

Kryddfärsbiffar

av Crister Svantesson
  •  20 min
  •  17 ingr

Kryddig äggsallad

av Marcus Samuelsson
  •  13 ingr

Kyckling i dillsås

av Pia Hansson
  •  15 ingr
  •  25 min
  •  16 ingr
  •  16 ingr