Räksallad med krispiga grönsaker och dilldressing
Foto: TV4

Räksallad med krispiga grönsaker och dilldressing av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Börja med att plocka ner salladen och lägg den i isvatten.
  2. Hyvla sparris, morot och rädisor tunt och lägg ner i isvattnet.
  3. Skär gurka, potatis och avokado i bitar. Skala löken och skär i tunna ringar.
  4. Använd en salladsslunga till salladen och de hyvlade grönsakerna för att få bort allt vatten.
  5. Blanda milda fraiche med rivet citronskal och saft. Blanda ner hackad dill och spä med lite vatten, smaksätt med salt och lite vitpeppar.
  6. Lägg alla grönsaker tillsammans med räkorna och salladen på en tallrik och servera med dressingen.
  •  45 min + ev 1 dygns marinering
  •  17 ingr