Klockan åtta hos stjärnorna 2011

Klockan åtta hos stjärnorna är ett svenskt matlagningsprogram från 2011 där kändisar får sätta sina matlagningskonster på prov. Här hittar du recept från programmet!

Varje vecka får fyra kända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentationen av menyn, inköp, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.

När middagen står på bordet betygsätter gästerna bjudningen och vinnaren får skänka en summa pengar till valfritt välgörande ändamål.

Speaker: Helge Skoog.

Se programmet

Klockan åtta hos stjärnorna i TV4 Play

Trasigt fågelbo med havets guld

av Lars-Åke Wilhelmsson
  •  30 min
  •  9 ingr

Mona-Lisas söta leende

av Lars-Åke Wilhelmsson
  •  4 min
  •  10 ingr
  •  45 min
  •  23 ingr

Champagnesorbet

av Carin da Silva
  •  9 ingr

Halstrad Tonfisk

av Carin da Silva
  •  1h
  •  16 ingr

Citronglass

av Kim Anderzon
  •  8 ingr
  •  1h
  •  14 ingr

Fläskfilé New Mexico

av Henrik Fexeus
  •  50 min
  •  38 ingr

Äppelgömma

av Henrik Fexeus
  •  40 min
  •  15 ingr

Laxcarpaccio

av Henrik Fexeus
  •  9 ingr

Hjortronpaj

av Sandra Dahlberg
  •  8 ingr

Höbbe

av Sandra Dahlberg
  •  1h
  •  19 ingr

Kantarellbruschetta

av Sandra Dahlberg
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  13 ingr

Boeuf Bourguignon

av Mange Schmidt
  •  1h
  •  14 ingr

Inspirerad bruschetta

av Mange Schmidt
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  12 ingr

Italiensk chokladkaka

av Malena Ivarsson
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  45 min
  •  12 ingr
  •  50 min
  •  37 ingr
  •  45 min
  •  29 ingr
  •  30 min
  •  7 ingr

Västerbottenpaj

av Matte Carlsson
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  1h
  •  11 ingr

Minigino med kokos

av Matte Carlsson
  •  30 min
  •  6 ingr

Biff Rydberg

av Putte Nelson
  •  45 min
  •  10 ingr

Grillad halloumi

av Putte Nelson
  •  30 min
  •  12 ingr

Pannacotta á la coco

av Putte Nelson
  •  30 min
  •  6 ingr

Burgundisk gryta

av Solveig Ternström
  •  50 min
  •  17 ingr

Mårbackakaka

av Solveig Ternström
  •  30 min
  •  8 ingr
  •  13 ingr

Ryska blinis

av Dominika Peczynski
  •  1h 40 min
  •  23 ingr

Kaneldoftande morotssoppa

av Blossom Tainton
  •  1h
  •  21 ingr

Fin vit fisk

av Blossom Tainton
  •  45 min
  •  13 ingr

Pappas Karl-Johansoppa

av Sara Sommerfeld
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  50 min
  •  15 ingr
  •  50 min
  •  12 ingr

Radiokaka

av Musse Hasselvall
  •  45 min
  •  8 ingr

Livs kycklingryta

av Musse Hasselvall
  •  18 ingr

Aujja Merguez

av Musse Hasselvall
  •  20 min
  •  6 ingr

Weises fiskupplevelse

av Andreas Weise
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  1h
  •  17 ingr
  •  21 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr

Äggost

av Fredrik Birging
  •  5 ingr

Chèvretoast

av Fredrik Birging
  •  30 min
  •  8 ingr

PoMoRäKoCi-soppa

av Fredrik Birging
  •  30 min
  •  13 ingr

Chokladfondue

av Ralf Gyllenhammar
  •  15 min
  •  4 ingr

Halstrad tonfisk

av Ralf Gyllenhammar
  •  45 min
  •  13 ingr

Brakbuffé á la Markus

av Ralf Gyllenhammar
  •  30 min
  •  14 ingr

Mozzarella caprese

av Zinat Pirzadeh
  •  15 min
  •  6 ingr

Tabouleh med omelett

av Zinat Pirzadeh
  •  1h
  •  20 ingr

Crème brulée

av Peter Harryson
  •  1h 30 min
  •  5 ingr

Långkokt högrev

av Peter Harryson
  •  7 ingr

Sillglass och laxparfait

av Carin Hjulström
  •  30 min
  •  11 ingr

Falska grodlår

av Carin Hjulström
  •  1h
  •  20 ingr

Drottningpaj med bär

av Carin Hjulström
  •  45 min
  •  10 ingr

Frisk dessert

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  5 ingr

Goaste fesksoppan i Stada

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  27 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr

Sashimi på tonfisk

av Stefan Odelberg
  •  1h 30 min
  •  13 ingr

Biff á la Odelberg

av Stefan Odelberg
  •  1h
  •  8 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr

Ginger Smash

av Görel Crona
  •  7 ingr

Spansk ostkaka

av Görel Crona
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  1h
  •  18 ingr

Norrland

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  28 ingr

Tropical Fruit

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  7 ingr

Ugnsbakad gös

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  22 ingr

Lammracks

av Hasse Brontén
  •  1h
  •  12 ingr

Tyst, ful och glad

av Hasse Brontén
  •  15 min
  •  12 ingr

Mamma Evas cheesecake

av Lina Hedlund
  •  30 min
  •  6 ingr
  •  23 ingr

Chèvre med rödbetor

av Lina Hedlund
  •  30 min
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  19 ingr

Kärlekskaka

av Malin Berghagen
  •  30 min
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr

Hannas franska äppelkaka

av Christina Schollin
  •  30 min
  •  9 ingr

Avocadomousse med löjrom

av Christina Schollin
  •  30 min
  •  18 ingr

Min favoritlaxrätt

av Christina Schollin
  •  45 min
  •  18 ingr

Chicken yellow and white

av Johan Plexus Oldenmark
  •  45 min
  •  10 ingr

Crustader á la Mary Christmas

av Johan Plexus Oldenmark
  •  20 min
  •  7 ingr

Prästens torsk

av Ma Oftedal
  •  1h
  •  13 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  12 ingr

Moules Mariniéres

av Joakim Nätterqvist
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  1h
  •  11 ingr

Citrussallad

av Joakim Nätterqvist
  •  10 min
  •  4 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  45 min
  •  21 ingr
  •  12 ingr

Sommarens rabarber under täcke

av Ann-Louise Hansson
  •  40 min
  •  11 ingr
  •  11 ingr
  •  1h
  •  19 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
  •  21 ingr
  •  1h
  •  23 ingr
  •  21 ingr

Nostalgitrippen

av Magdalena Graaf
  •  14 ingr
  •  10 ingr
  •  1h
  •  24 ingr
  •  30 min
  •  19 ingr