Klockan åtta hos stjärnorna 2011

Klockan åtta hos stjärnorna 2011

Klockan åtta hos stjärnorna är ett svenskt matlagningsprogram från 2011 där kändisar får sätta sina matlagningskonster på prov. Här hittar du recept från programmet!

Varje vecka får fyra kända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentationen av menyn, inköp, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.

När middagen står på bordet betygsätter gästerna bjudningen och vinnaren får skänka en summa pengar till valfritt välgörande ändamål.

Speaker: Helge Skoog.

Se programmet

Klockan åtta hos stjärnorna i TV4 Play

Trasigt fågelbo med havets guld

Trasigt fågelbo med havets guld

av Lars-Åke Wilhelmsson
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  45 min
  •  23 ingr
Mona-Lisas söta leende

Mona-Lisas söta leende

av Lars-Åke Wilhelmsson
  •  4 min
  •  10 ingr
Halstrad Tonfisk

Halstrad Tonfisk

av Carin da Silva
  •  1h
  •  16 ingr
Champagnesorbet

Champagnesorbet

av Carin da Silva
  •  9 ingr
  •  1h
  •  14 ingr
Citronglass

Citronglass

av Kim Anderzon
  •  8 ingr
Laxcarpaccio

Laxcarpaccio

av Henrik Fexeus
  •  9 ingr
Fläskfilé New Mexico

Fläskfilé New Mexico

av Henrik Fexeus
  •  50 min
  •  38 ingr
Äppelgömma

Äppelgömma

av Henrik Fexeus
  •  40 min
  •  15 ingr
Kantarellbruschetta

Kantarellbruschetta

av Sandra Dahlberg
  •  20 min
  •  8 ingr
Höbbe

Höbbe

av Sandra Dahlberg
  •  1h
  •  19 ingr
Hjortronpaj

Hjortronpaj

av Sandra Dahlberg
  •  8 ingr
Inspirerad bruschetta

Inspirerad bruschetta

av Mange Schmidt
  •  30 min
  •  10 ingr
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

av Mange Schmidt
  •  1h
  •  14 ingr
  •  13 ingr
  •  12 ingr
  •  45 min
  •  12 ingr
Italiensk chokladkaka

Italiensk chokladkaka

av Malena Ivarsson
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  50 min
  •  37 ingr
  •  45 min
  •  29 ingr
  •  30 min
  •  7 ingr
Västerbottenpaj

Västerbottenpaj

av Matte Carlsson
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  1h
  •  11 ingr
Minigino med kokos

Minigino med kokos

av Matte Carlsson
  •  30 min
  •  6 ingr
Grillad halloumi

Grillad halloumi

av Putte Nelson
  •  30 min
  •  12 ingr
Biff Rydberg

Biff Rydberg

av Putte Nelson
  •  45 min
  •  10 ingr
Pannacotta á la coco

Pannacotta á la coco

av Putte Nelson
  •  30 min
  •  6 ingr
Burgundisk gryta

Burgundisk gryta

av Solveig Ternström
  •  50 min
  •  17 ingr
Mårbackakaka

Mårbackakaka

av Solveig Ternström
  •  30 min
  •  8 ingr
Ryska blinis

Ryska blinis

av Dominika Peczynski
  •  1h 40 min
  •  23 ingr
  •  13 ingr
Kaneldoftande morotssoppa

Kaneldoftande morotssoppa

av Blossom Tainton
  •  1h
  •  21 ingr
Fin vit fisk

Fin vit fisk

av Blossom Tainton
  •  45 min
  •  13 ingr
Pappas Karl-Johansoppa

Pappas Karl-Johansoppa

av Sara Sommerfeld
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  50 min
  •  15 ingr
  •  50 min
  •  12 ingr
Aujja Merguez

Aujja Merguez

av Musse Hasselvall
  •  20 min
  •  6 ingr
Livs kycklingryta

Livs kycklingryta

av Musse Hasselvall
  •  18 ingr
Radiokaka

Radiokaka

av Musse Hasselvall
  •  45 min
  •  8 ingr
Weises fiskupplevelse

Weises fiskupplevelse

av Andreas Weise
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  21 ingr
  •  1h
  •  17 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr
Chèvretoast

Chèvretoast

av Fredrik Birging
  •  30 min
  •  8 ingr
PoMoRäKoCi-soppa

PoMoRäKoCi-soppa

av Fredrik Birging
  •  30 min
  •  13 ingr
Äggost

Äggost

av Fredrik Birging
  •  5 ingr
Brakbuffé á la Markus

Brakbuffé á la Markus

av Ralf Gyllenhammar
  •  30 min
  •  14 ingr
Halstrad tonfisk

Halstrad tonfisk

av Ralf Gyllenhammar
  •  45 min
  •  13 ingr
Chokladfondue

Chokladfondue

av Ralf Gyllenhammar
  •  15 min
  •  4 ingr

Mozzarella caprese

av Zinat Pirzadeh
  •  15 min
  •  6 ingr
Tabouleh med omelett

Tabouleh med omelett

av Zinat Pirzadeh
  •  1h
  •  20 ingr
Långkokt högrev

Långkokt högrev

av Peter Harryson
  •  7 ingr
Crème brulée

Crème brulée

av Peter Harryson
  •  1h 30 min
  •  5 ingr
Sillglass och laxparfait

Sillglass och laxparfait

av Carin Hjulström
  •  30 min
  •  11 ingr
Falska grodlår

Falska grodlår

av Carin Hjulström
  •  1h
  •  20 ingr
Drottningpaj med bär

Drottningpaj med bär

av Carin Hjulström
  •  45 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
Goaste fesksoppan i Stada

Goaste fesksoppan i Stada

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  27 ingr
Frisk dessert

Frisk dessert

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  5 ingr
Sashimi på tonfisk

Sashimi på tonfisk

av Stefan Odelberg
  •  1h 30 min
  •  13 ingr
Biff á la Odelberg

Biff á la Odelberg

av Stefan Odelberg
  •  1h
  •  8 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  1h
  •  18 ingr
Spansk ostkaka

Spansk ostkaka

av Görel Crona
  •  30 min
  •  12 ingr

Ginger Smash

av Görel Crona
  •  7 ingr
Norrland

Norrland

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  28 ingr
Ugnsbakad gös

Ugnsbakad gös

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  22 ingr
Tropical Fruit

Tropical Fruit

av Janne Schaffer
  •  1h
  •  7 ingr
Tyst, ful och glad

Tyst, ful och glad

av Hasse Brontén
  •  15 min
  •  12 ingr
Lammracks

Lammracks

av Hasse Brontén
  •  1h
  •  12 ingr
Enkel hallonyoghurtglass

Enkel hallonyoghurtglass

av Hasse Brontén
  •  5 ingr
Chèvre med rödbetor

Chèvre med rödbetor

av Lina Hedlund
  •  30 min
  •  7 ingr
  •  23 ingr
Mamma Evas cheesecake

Mamma Evas cheesecake

av Lina Hedlund
  •  30 min
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  19 ingr
Kärlekskaka

Kärlekskaka

av Malin Berghagen
  •  30 min
  •  8 ingr
Avocadomousse med löjrom

Avocadomousse med löjrom

av Christina Schollin
  •  30 min
  •  18 ingr
Min favoritlaxrätt

Min favoritlaxrätt

av Christina Schollin
  •  45 min
  •  18 ingr
Hannas franska äppelkaka

Hannas franska äppelkaka

av Christina Schollin
  •  30 min
  •  9 ingr
Crustader á la Mary Christmas

Crustader á la Mary Christmas

av Johan Plexus Oldenmark
  •  20 min
  •  7 ingr
Chicken yellow and white

Chicken yellow and white

av Johan Plexus Oldenmark
  •  45 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
Prästens torsk

Prästens torsk

av Ma Oftedal
  •  1h
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  7 ingr
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  12 ingr
Moules Mariniéres

Moules Mariniéres

av Joakim Nätterqvist
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  1h
  •  11 ingr
Citrussallad

Citrussallad

av Joakim Nätterqvist
  •  10 min
  •  4 ingr
  •  45 min
  •  21 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  11 ingr
  •  1h
  •  19 ingr
Sommarens rabarber under täcke

Sommarens rabarber under täcke

av Ann-Louise Hansson
  •  40 min
  •  11 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
  •  1h
  •  23 ingr
  •  21 ingr
Nostalgitrippen

Nostalgitrippen

av Magdalena Graaf
  •  14 ingr
  •  21 ingr
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  30 min
  •  19 ingr
  •  1h
  •  24 ingr
  •  10 ingr