Storfavoriten tacos i kinesisk tappning - små mjuka tortillabröd fylls med hoisinsås, kryddig fläskfilé, chilimajo och krispiga grönsaker. Perfekt plockrätt för hela familjen.
Börja med five spicekryddan om du gör den själv. Stöt alla kryddor i en mortel till ett fint pulver.
Putsa fläskfilen och pensla den med 2 msk soja. Strö över five spicekrydda.
Stek fläskfilén i olja i en stekpanna runt om tills den fått lite färg.
Lägg i en ugnssäker form. Pensla filén med hoisinsås.
Tillaga i ugnen tills innertemperaturen är 65 grader. Detta tar ca 15-20 minuter, beroende på hur länge du brynt köttet innan.
Medan köttet går i ugnen, blanda majonnäs med sesamolja, riven vitlök och 1 msk soja. Ställ åt sidan.
Ta ut köttet och låt vila övertäckt i 5-10 minuter. Skär köttet i ca 0,5 cm tjocka skivor. Lägg dem på ett förvärmt fat.
Se till att alla grönsaker är förberedda enligt anvisning i ingredienslistan.
Bred ut hoisin på bröden, lägg på salldsblad, det kryddiga köttet, sesam-majonnäsen, gurka, salladslök, koriander och ev sriracha. Vik ihop och ät med händerna!