Smörstekt torsk med ragu av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Salta torskfilébitarna och låt dem rimma, ca 10 minuter. Peppra. Stek torskfiléerna i matfettet i en stekpanna 3 - 4 min på var sida.
  2. Ragu: Lägg sidfläsket i en het stekpanna och stek det knaprigt. Lägg i champinjonerna och låt fräsa med några minuter. Tillsätt löken och vinägern. Smaka av med salt och peppar. Vänd i persiljan.
  3. Servera torsken med ragun och potatispuré.
  •  1,5 h
  •  40 ingr
  •  34 ingr
  •  30 m
  •  20 ingr
  •  23 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
  •  3 h
  •  26 ingr
Torskrygg Bourguignon

Torskrygg Bourguignon

av Jarno - Göteborg
  •  18 ingr
  •  14 ingr
Fisk pot au feu

Fisk pot au feu

av Katja Palmdahl
  •  12 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr