Äppelchutney av
Nyhetsmorgon,  


Tack för din röst

  1. Skala kärna ur skär äpplena i mindre bitar.
  2. Hacka löken.
  3. Blanda alla ingredienser i en stor gryta koka samman till fast konsistens.
  4. Häll upp på väl rengjorda burkar.

Krispig äppelpaj

av Katarina Ångström Isacsson
  •  8 ingr

Ernsts julchutney

av Ernst Kirchsteiger
  •  12 ingr

Tre varianter till fisk

av Christer Lingström
  •  21 ingr
  •  15 ingr

Tomaträkor

av Stefano Catenacci
  •  11 ingr

Hemlagad tofu

av Stefano Catenacci
  •  14 ingr

Jalousie

av recept.nu
  •  13 ingr

Bärsallad med vaniljkesella

av Caroline Stampe-Jobeus
  •  10 min
  •  7 ingr

Enkel fruktdessert

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  7 ingr
  •  11 ingr

Ugnsäpplen

av GI Viktkoll
  •  15 min
  •  7 ingr

Potatistoppar

av Nisse - Malmö
  •  6 ingr
  •  8 ingr