Äppelchutney av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skala kärna ur skär äpplena i mindre bitar.
  2. Hacka löken.
  3. Blanda alla ingredienser i en stor gryta koka samman till fast konsistens.
  4. Häll upp på väl rengjorda burkar.
Krispig äppelpaj

Krispig äppelpaj

av Katarina Ångström Isacsson
  •  8 ingr
Ernsts julchutney

Ernsts julchutney

av Ernst Kirchsteiger
  •  12 ingr
Tre varianter till fisk

Tre varianter till fisk

av Christer Lingström
  •  21 ingr
  •  15 ingr
Tomaträkor

Tomaträkor

av Stefano Catenacci
  •  11 ingr
Hemlagad tofu

Hemlagad tofu

av Stefano Catenacci
  •  14 ingr
Jalousie

Jalousie

av recept.nu
  •  13 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr

Äppeldryck

av Katarina Ångström Isacsson
  •  2 ingr

Äppelmarmelad med kardemumma

av Katarina Ångström Isacsson
  •  5 ingr