Ullas skurna pepparkakor
Foto: TV4

Ullas skurna pepparkakor av
Jul med Ernst,  


Pepparkakor nya snitt! Alltid juligt att bjuda på.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Smält sirap, smör och socker i en kastrull. Smält sakta på lägsta värmen. Låt svalna.
  2. Tillsätt cedrooljan och kryddorna. Blanda mjöl, bikarbonat och hackade mandlar. Arbeta ner i smörblandningen.
  3. Knåda hastigt degen smidig och forma 2 st rullar ca 5 cm i diametern. Slå in i plastfilm och vila över natten.
  4. Skär i tunna skivor (0,5cm) och grädda på plåt ca 7 minuter i 200 grader. Blir ca 150 st.
  •  10 ingr
  •  10 ingr
Valnöts- och saffransskorpor

Valnöts- och saffransskorpor

av Ernst Kirchsteiger
  •  8 ingr
Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 ingr
Glaspepparkakor

Glaspepparkakor

av Ernst Kirchsteiger
  •  24 h
  •  10 ingr
  •  14 ingr
  •  45 m
  •  17 ingr
Varma persikor med glass

Varma persikor med glass

av Ernst Kirchsteiger
  •  20 m
  •  9 ingr
  •  7 ingr
Ernsts goda brunkål

Ernsts goda brunkål

av Ernst Kirchsteiger
  •  1 h
  •  10 ingr
Risgrynspudding

Risgrynspudding

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr
Älgköttbullar med havregryn

Älgköttbullar med havregryn

av Ernst Kirchsteiger
  •  13 ingr
Sillsallad, Ernsts recept

Sillsallad, Ernsts recept

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr