Revbenspjäll
Foto: TV4

Revbenspjäll av
Förkväll,  


Kokta revben blir så mycket saftigare och mörare, testa! /Johan Jureskog

Servera med rödkål, glöggkokta plommon, rödkål och potatispuré.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Stek på spjället i smöret, så det får fin färg.
  2. Gå i med löken efter ett tag.
  3. Slå på öl, soja och vatten samt kryddorna. Sjud 3 timmar tills spjället är mört. Ta upp köttet.
  4. Reducera sedan spadet till 1,5 dl och smaksätt det med sirap, kanel och svartpeppar.
  5. Glasera spjället med såsen och baka det i 175 gradig ugn i ca 25-30 minuter. Pensla under tiden.
  6. Salta och peppra.
  •  8 ingr
  •  12 ingr
Revbensspjäll

Revbensspjäll

av GI Viktkoll
  •  10h
  •  12 ingr
  •  12 ingr
Knapriga spjäll

Knapriga spjäll

av recept.nu
  •  5 ingr
  •  10 ingr
  •  1 h
  •  5 ingr