Teriyakisås
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Teriyakisås av
Nyhetsmorgon,  


2h 4 Tack för din röst

Teriyaki är japanska och består av orden teri, som betyder glansig, och yaki, som betyder grillad. Teriyaki penslas traditionellt på grillat och kan också användas som sås.

  1. Skär ner rotfrukterna i centimeterstora tärningar och blanda med resten av ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda på låg temperatur i 2 timmar.
  2. Red eventuellt av med maizena.
  •  1,5 h
  •  71 ingr
  •  33 ingr

Tofu- och grönsakswok

av Monica Eisenman
  •  24 ingr

Salsa Española

av recept.nu
  •  11 ingr

Vårens timbaler

av Lisa Lönner Pulkkinen
  •  3 min
  •  35 ingr

Sushi

av Tea Stjärne
  •  2h
  •  20 ingr
  •  30 min
  •  23 ingr
  •  1 h
  •  19 ingr

Koreanska köttbullar

av Jennie Walldén
  •  25 min
  •  11 ingr

Lammdumplings med jordnötssås

av Christian Hellberg
  •  1 h
  •  28 ingr
  •  30 min
  •  18 ingr
  •  1 h
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr