Teriyakisås
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Teriyakisås av
Nyhetsmorgon,  


2h 4

Teriyaki är japanska och består av orden teri, som betyder glansig, och yaki, som betyder grillad. Teriyaki penslas traditionellt på grillat och kan också användas som sås.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skär ner rotfrukterna i centimeterstora tärningar och blanda med resten av ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt sjuda på låg temperatur i 2 timmar.
  2. Red eventuellt av med maizena.
  •  1,5 h
  •  71 ingr
Vegetariska dagen

Tofu- och grönsakswok

av Monica Eisenman
  •  24 ingr
  •  33 ingr
Vårens timbaler

Vårens timbaler

av Lisa Lönner Pulkkinen
  •  3 min
  •  35 ingr

Salsa Española

av recept.nu
  •  11 ingr
Yuanyuans rödkokta sidfläsk

Yuanyuans rödkokta sidfläsk

av Stefano Catenacci
  •  9 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
Fisk & skaldjurssallad

Fisk & skaldjurssallad

av Joakim Lundblad
  •  15 min
  •  8 ingr

Marinerad Oxfile

av Joakim Lundblad
  •  9 ingr
Chokladsås

Chokladsås

av Joakim Lundblad
  •  10 min
  •  4 ingr

Dashi

av Joakim Lundblad
  •  3 ingr