Misosoppa av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Koka upp dashibuljongen och rör ut misopastan.
  2. Skär tofun i 2x2 cm stora kuber.
  3. Spola wakamealgerna i vatten.
  4. Fördela tofu, salladslök och wakamealger i skålarna och slå på den heta buljongen.
Trädgårdslandets lammsoppa

Trädgårdslandets lammsoppa

av Ernst Kirchsteiger
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  23 ingr
  •  13 ingr
Sallad Aniara

Sallad Aniara

av recept.nu
  •  9 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
Fisk & skaldjurssallad

Fisk & skaldjurssallad

av Joakim Lundblad
  •  15 min
  •  8 ingr

Marinerad Oxfile

av Joakim Lundblad
  •  9 ingr
Chokladsås

Chokladsås

av Joakim Lundblad
  •  10 min
  •  4 ingr

Dashi

av Joakim Lundblad
  •  3 ingr