Hots med paprikaBBQ

Hots med paprikaBBQ

16 ingredienser

Toppa din korv med mild paprikaBBQ, svartpepparmayo, parmesan och rostad lök. Hela familjens favorit.

Lithells Hots!
Lithells Hots produkt

Lithells Hots!

Alltid lika god lägereldsklassiker som passar hela familjen. Mild i smaken och skinnfri.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Lithells Hots
  • 8 korvbröd

PaprikaBBQ-sås

  • 1 grön chilifrukt
  • 1 grön paprika
  • 2 klyftor vitlök
  • 0,5 gul lök
  • 35 g soltorkade tomater
  • 2 msk brunt farinsocker
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1,5 dl krossade tomater
  • olja
  • salt

Svartpepparmayo

  • 150 g majonnäs
  • 2 tsk nymalen svartpeppar

Servering

  • parmesanost, riven
  • rostad lök

Gör så här

  1. Börja med paprikaBBQ-såsen: kärna ur chili och paprika. Finhacka chili och vitlök. Tärna soltorkad tomat, lök och paprika. Fräs allt i olja ett par minuter. Häll på vinäger, brunt farinsocker och krossade tomater. Koka på låg värme 15 minuter, smaka av med salt.
  2. Blanda majonnäs med svartpeppar.
  3. Grilla korven enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera korven i korvbröd och toppa med paprikaBBQ, svartpepparmayo, riven parmesan och rostad lök.
TIPS!
Fler tips!
Chili cheese hot dogs Lithells

Fler tips!

Här hittar du fler goda recept med korv.

Läs mer