Foto: Pål Allan

Heléne Johansson

Heléne Johansson driver och äger Brunkebergs bageri mitt i centrala Stockholm. Hon kommer ursprungligen från Falkenberg men är stockholmare sedan 25 år. I sina kokböcker använder hon recept som hon själv har lagat tusentals gånger. ”Jag vet att de fungerar och jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd”, säger Heléne själv.

Här kan du köpa alla Heléne Johanssons böcker

Morotskaka med citrontopping

av Heléne Johansson
  •  14 ingr
  •  17 ingr

Pain au chocolat

av Heléne Johansson
  •  13 ingr

Citronpaj med marängtäcke

av Heléne Johansson
  •  12 ingr

Whitie med jordgubbsganache

av Heléne Johansson
  •  11 ingr

Croissanter

av Heléne Johansson
  •  6 ingr

Kardemummaknutar

av Heléne Johansson
  •  13 ingr

Cashew- och fetaostbröd

av Heléne Johansson
  •  9 ingr
  •  12 ingr

Bageriets goda baguetter

av Heléne Johansson
  •  10 ingr

Solros- och tranbärsbröd

av Heléne Johansson
  •  17 ingr

Grova rågfrallor

av Heléne Johansson
  •  9 ingr

Sillabröd

av Heléne Johansson
  •  12 ingr

Brunkans långa

av Heléne Johansson
  •  7 ingr

Brunkans ljusa

av Heléne Johansson
  •  7 ingr

Grundrecept på surdeg

av Heléne Johansson
  •  6 ingr

Brunkans bagels

av Heléne Johansson
  •  12 ingr

Parmesankex

av Heléne Johansson
  •  7 ingr