Ciabatta
Foto: TV4
Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda ingredienserna till en lös men smidig deg.
  2. Lägg degen i en bunke som är oljad med oliv olja. Låt vila 20 minuter.

  3. Häll lite olivolja på bordet, häll ut degen, vik ihop degen & lägg tillbaka den i bunken. Låt vila 20 minuter.

  4. Häll lite olivolja på bordet, häll ut degen, vik ihop degen och lägg tillbaka den i bunken låt vila 20 minuter.

  5. Mjöla bordet och häll ut degen på bordet. Dela degen i 10 bitar.
  6. Lägg degbitarna på plåten.

  7. Jäs i cirka 20 minuter. Sätt ugnen på 230 grader.
  8. Grädda gyllenbruna i cirka 10-15 minuter.
Creme caramel

Creme Caramel med flarn

av Johan Sörberg
  •  11 ingr
Tuvabollar

Tuvabollar

av Johan Sörberg
  •  14 ingr
Knäckebröd

Knäckebröd

av Johan Sörberg
  •  9 ingr
Tryffel

Tryffel

av Johan Sörberg
  •  30 min
  •  5 ingr
Klenäter

Klenäter

av Birgitta Rasmusson, Johan Sörberg
  •  1,5 h
  •  7 ingr
  •  45 min
  •  6 ingr
Birgittas chokladfondant

Konditorns chokladfondant

av Johan Sörberg
  •  6 ingr
Hemgjorda krustader

Hemgjorda krustader

av Johan Sörberg
  •  6 ingr
Franska kolabakelser

Franska kolabakelser

av Johan Sörberg
  •  45 min
  •  9 ingr
Tarte au citron

Tarte au citron

av Johan Sörberg
  •  12 ingr
Berlinermunkar

Berlinermunkar

av Birgitta Rasmusson
  •  1,5 h
  •  11 ingr
Chokladpudding

Chokladpudding

av Birgitta Rasmusson
  •  10 ingr
Tarte tatin

Tarte tatin

av Johan Sörberg
  •  10 ingr