Foto: TV4/matton

Hela Sverige bakar

Här hittar du utvalda recept från både deltagare och jury i baktävlingen Hela Sverige bakar och Hela kändis-Sverige bakar.

Hela kändis-Sverige bakar!
Hela Sverige bakar är tillbaka med en ny säsong! Denna gång i en ny tappning, där kändisar utmanar varandra i köket. Under fyra veckor ska de åtta kända personerna dela med sig av sina favoritrecept och bjuder på sina bästa födelsedagstårtor, frukostbröd, småkakor och bakelser.

Deltagarna är: Ewa Fröling, Dick Harrisson, Erica Johansson, Kjell Eriksson, Anna Book, Peder Lamm, Yvonne Ryding och Evy Palm.

I juryn sitter som vanligt den prisbelönta mästerbagaren Johan Sörberg och småkakornas drottning Birgitta Rasmusson, som inte missar någon detalj när de bedömer bakverken.

Hela kändis-Sverige bakar, fredagar 20.00 i TV4, finalen sänds söndag 8 juni 20.00 i TV4.

Se programmet i TV4 Play »

Recept från Hela Sverige bakar

Grodbakelser

av Kjell Eriksson
  •  2 h
  •  19 ingr

Kolabakelser

av Erica Johansson
  •  2 h
  •  9 ingr

Mandelfrestelser

av Erica Johansson
  •  2 h
  •  11 ingr
  •  2 h
  •  13 ingr

Nötbakelse

av Yvonne Ryding
  •  10 ingr

Tryffel

av Johan Sörberg
  •  30 min
  •  5 ingr

Vinbärsbakelse

av Yvonne Ryding
  •  2 h
  •  10 ingr

Daimflarn

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr

Kanelhjärtan

av Erica Johansson
  •  30 min
  •  6 ingr
  •  2 h
  •  9 ingr

Kjells syltkaks-kaos

av Kjell Eriksson
  •  45 min
  •  9 ingr

Klenäter

av Birgitta Rasmusson, Johan Sörberg
  •  1,5 h
  •  7 ingr

Kolakakor

av Kjell Eriksson
  •  25 min
  •  7 ingr

Stockholmskakor

av Erica Johansson
  •  1,5 h
  •  7 ingr
  •  1 h
  •  13 ingr

Kjellemans rosenbröd

av Kjell Eriksson
  •  ca 2 h
  •  8 ingr

Ewas foccacia

av Ewa Fröling
  •  2 h
  •  15 ingr

Havregrynshjärtan

av Erica Johansson
  •  2 h
  •  8 ingr