Ängsögös med potatis och sockerärtor

Ängsögös med potatis och sockerärtor
Foto: TV4

Ängsögös med potatis och sockerärtor

Av: Ulla - Västerås

Från: Halv åtta hos mig

7 ingredienser

20 min

Gösfilé i ugn med gräddig romsås samt potatis och sockerärtor.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Dryck
5649 L Chardonnay

Ingredienser

portioner
  • 500 g gösfilé
  • 95 g champinjonkräm på burk
  • 80 g svart kaviar (eller röd kaviar)
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl riven ost (grevé eller herrgård)
  • potatis
  • sockerärtor

Gör så här

  1. Lägg fiskfiléerna i en form och bred champinjonkrämen över. Därefter läggs kaviaren på.
  2. Häll på grädden och sen osten.
  3. Ställ i ugnen på 200 grader och gratinera i 20 min. Servera med kokt potatis och sockerärtor.